اگر شروع به خواندن این مطلب کرده‌اید حتما مصمم هستید که یک کسب و کار خانگی برای خودتان راه‌اندازی کنید. اما نمی‌دانید از کجا و چگونه شروع کنید. جواب این سوال چندان سخت نیست پای یک ایده در میان است. ایده‌یابی کنید. اما به یاد داشته باشید که ایده‌ پردازی به سبک سنتی مدتهاست که به دست تاریخ سپرده شده است. حالا زمان آن رسیده که از تکنیک‌های ابتکاری و لذت بخش برای کسب و کار خود استفاده کنید. زیرا ابتکارات جدید با وجود اینکه ریسک‌هایی به همراه دارند اما دست یابی به نتایج ارزشمند آن بسیار سریع است.

چطور ایده‌های ‌نو بسازیم؟

تولید ایده نو چندان سخت نیست، فرآیند ترکیب ایده‌های قبلی و تطبیق آن با شرایط جدیدی که با آن مواجه هستیم به طور حتم به نتایج درخوری خواهد رسید که در نوع خود کمیاب و بی نظیر هستند. اما توجه داشته باشید که ایده‌های قبلی شما بایستی مطابق با مهارت فردی‌تان باشد. اگر در مورد ایده‌ای که در ذهنتان دارید اطلاعات کافی نداشته باشید احتمال شکست شما در آن کار بسیار زیاد است. پس آنچه در ذهن دارید باید هم‌راستایی مناسبی با مهارت شما داشته باشد.

اگر در کاری مهارت ندارید پس قید کسب و کار خانگی را باید بزنیم؟ نه اصلا اینطور نیست. به طور حتم اگر به درونتان نگاه عمیقی بیاندازید متوجه خواهید شد که در یک چیز سررشته و مهارت دارید. حال اگر دوپایتان را در یک کفش کردید و گفتید من مهارتی ندارم. حال وقت آن رسیده که مهارتی بیاموزید که به آن علاقه دارید. مهارت‌های زیادی وجود دارد که در کمترین زمان ممکن بیشترین بازدهی را دارند. راههای زیادی وجود دارد پس پیدا کنید و آن را ادامه دهید. در گام بعدی آن را با روش‌های پولساز ترکیب کنید. این ایده‌ها از مغزهای خلاق بیرون نمی‌آید بلکه از توجه به مشکلات دیگران و زندگی شخصی افراد است که ایده‌های نو متولد می‌شوند، پس تا زمانی که مشکل هست به طبع ایده هم پشت سر آن وجود دارد.

سبک سنگین کردن ایده

خوب تا اینجای کار یاد گرفتید که یک مهارت بدست آورید که به آن علاقه دارید. برای تبدیل آن به پول یک ایده پولساز به وجود بیاورید. حال وقت سبک سنگین کردن آن است. به طور کلی سه ریسک پیش روی شما قرار دارد.:

ریسک اول: برآورده هزینه

اگر کار را یاد گرفتید برآورد هزینه کنید. آیا کسب و کار شما هزینه زیادی ندارد. بسیاری از مشاغل خانگی اکثرا مقرون به صرفه هستند. بنابراین ریسک چندانی نمی‌تواند داشته باشد اما با این حال این ریسک را در نظر بگیرید. البته راه‌های زیادی هم وجود دارد که همین ریسک کم را به حداقل ممکن برسانید آنها را پیدا کرده و در کار خود اعمال نمایید.

ریسک دوم: مشتری و بازار

اگر ریسک مربوط به هزینه و سرمایه مورد نیاز را حل کردید به دلیل نوپا بودن کسب و کارتان و کم بودن مشتری احتمال شکست وجود دارد. باید توجه مشتری را به خود جلب کنید تا حاضر شوند کالا یا خدمت شما را خریداری کنند.

ما برای شما سه پیشنهاد داریم: در هنگام راه‌اندازی برای فروش زمینه سازی کنید. بدین معنی که برای کسانی که از کسب و کار شما سوال می‌پرسند وقت بگذارید و برای آنها توضیح دهید که هدفتان از این کسب و کار چیست. احتمالا حداقل یکی از آنها به مشتری دائم شما تبدیل خواهد شد. راه حل دوم مشتری را آرام کنید. مشتریان در هنگام خرید از شما انتظاراتی دارند اگر مورد تایید آنها نبود سعی کنید آنها را آرام کنید و راه حلی برای انتظارات آنها ارائه دهید. و روش آخر این است که خیلی خود را مشتاق نشان ندهید.  شور و شوق خوب است اما در برخی مواقع مشتریان ناخودآگاه از مشاهده شوق فروشندگان، از خرید منصرف می‌شوند. پس حالت نرمال بهترین حالت برای افزایش فروش است.

ریسک سوم: رقبا را دست کم نگیرید

این ریسک واقعا ترسناک است. اما با کمی حوصله و درایت می‌شود آن را به راحتی حل کرد. با کمی خلاقیت و ایده‌پردازی به راحتی می‌توانید کسب و کار خودتان را بر سر زبان‌ها بیاندازید. با این حال این کسب و کار شما را مادام‌العمر تضمین نمی‌کند. باید همیشه هوشیار باشید و از تکنیک‌های بازاریابی به روز استفاده کنید.

چطور پول کسب و کار خودم را بگیرم؟

راههای زیادی برای دریافت پول وجود دارد. اما همانطور که می‌دانید دریافت پول نقد به تدریج در حال رخت بستن از جامعه امروزی ماست. یکی از راه‌هایی که ما برای شما پیشنهاد می‌کنیم، استفاده از اپلیکیشن حسابداری فروشگاه رایما است. با نصب این اپلیکیشن روی گوشی خود می‌توانید لینک پرداخت را به گوشی همراه مشتری ارسال کنید و به راحتی هزینه خدمت خود را دریافت نمایید. اگر شما دارای کسب و کار فیزیکی هستید و نیازتان را اپلیکیشن اندروید رایما رفع نمیکند میتوانید از اپلیکیشن های ویندوز رایما بسته به موضوع کسب وکارتان استفاده کنید مانند نرم افزار رستوران رایما که مناسب برای رستوران و کترینگ ها می باشد.

اپلیکیشن رایما با هدف آسان‌سازی پرداخت‌ها و دریافتی‌های کسب و کارهای خانگی و سالن‌دارها عرضه شده است. این اپ علاوه بر امکان ارسال لینک پرداخت، از قابلیت‌های دیگری مانند تعریف کالا و خدمت، صدور فاکتور، تعریف انواع حساب اعم از نقدی و کارتی و محاسبه میزان فروش روزانه پشتیبانی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *