شاید شما هم جز آن دسته از مغازهداران و یا صاحبان فروشگاههای بزرگ هستید که از نداشتن مشتری گلایه میکنید. آیا میدانید دلیل اصلی آن چیست؟ آیا برای حل این معضل راهکاری وجود دارد؟ آیا میتوان فروش را دوباره افزایش داد؟ و سوالهای بیجواب دیگری که به دنبال پاسخ آنها هستید. در این مطلب میتوانید جواب سوالات خود را پیدا کنید. ما قصد داریم در این مقاله به این سوال که چرا مشتری کم داریم؟ مهمترین دلایل آن چیست؟ بپردازیم و راهکارهای عملی را با شما به اشتراک بگذاریم.
اصلیترین دلایل برای نداشتن مشتری
دلایل بسیار زیادی برای کاهش فروش و نداشتن مشتری وجود دارد. اما تمرکز برای برطرف کردن برخی از مشکلات میتواند بخش بزرگی از مشکلات شما را در این زمینه حل نماید و قطعا با پیروی از آنها میتوانید رونق را به کسب و کار خود برگردانید.
از دست دادن مشتریان به دلیل ضعف آموزش کارکنان
شما فرض کنید تعدادی کارمند فروش استخدام کردهاید، اما اطلاعات چندانی درباره فروش ندارند. در این حالت وقتی مشتری سوالی درباره محصول از آنها میپرسد و با بیتوجهی و یا بی اطلاعی آن روبرو میشود باید انتظار از دست دادن آن مشتری را داشته باشید. استفاده از نرم افزار های فروشگاهی مانند نرم افزار رستورانی ، سوپرمارکت، نوشت افزار و … میتواند تاثیر زیادی بر حفظ مشتریان داشته باشد. نرم افزار رایما بهترین برنامه حسابداری فروشگاهی میباشد که میتوانید در جهت افزایش فروش و افزایش رضایتمندی مشتریان از آن استفاده کنید.
اگر نیروی کار دارید به طور حتم آموزشهای لازم را برای نحوه برخورد و اطلاع رسانی درباره محصولاتتان را به آنها آموزش دهید.
ساعات کاری محدود باعث از دست دادن مشتری خواهد شد
فرض کنید یک رستوران باز کردهاید و تنها از اوایل صبح تا 4 بعد از ظهر فعالیت میکنید. آیا باید انتظار فروش حداکثری را داشته باشید. به طور حتم نه اینطور نیست. زیرا کارکرد شما مطابق با نیاز مشتری نیست. هر کسب و کاری باید براساس شرایط کاری خود زمان فعالیت خود را تنظیم کند.
ظاهر خود را آراسته کنید
در هر کسب و کاری ظاهر فرد اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین بسیار مهم است که فرد با ظاهری متناسب با شغل خود در سر کار حاضر شود. منظور ما این نیست که لباس باعث موفقیت شما میشود اما تاثیر مستقیمی بر مشتری خواهد داشت. به عنوان مثال اگر به یک مکانیکی مراجعه کردید و مکانیک با کت و شلوار سر کار حاضر شود چه حسی به شما دست خواهد داد؟ پس هر کسب و کار باید براساس صنف خود پوششی مناسب داشته باشد.