به نظر بسیاری از افراد، شاید چیزی شیرین تر و خوشمزه تر از شیرینی و کیک وجود نداشته باشد. آماده سازی این خوراکی خوشمزه به اندازه طعمش شیرین و دلچسب بوده و افراد را به وجد می آورد. شاید به همین دلیل است که اغلب خانم ها در کنار انجام امور خانه داری، از پخت انواع شیرینی و کیک لذت می برند. بدون تردید، هر بانویی تا به حال حداقل یک بار اقدام به پخت شیرینی یا کیک کرده است. حال اگر پیروی از رسپی ها و آماده سازی شیرینی سخت و زمان بر باشد، می توان با خرید پودرهای آماده‌ی کیک و شیرینی، آنها را پخت و از طعم بی نظیرشان لذت برد. تقریبا همه افراد اشتیاق زیادی به خوردن انواع شیرینی و کیک دارند.

راه اندازی قنادی هم با توجه به تنوع بی نظیر اجناس می تواند کسب و کاری پرسود باشد. البته پیش از هر چیز باید به انتخاب لوکیشن، سرمایه لازم، تجهیزات، طراحی دکوراسیون، تنوع اجناس و تجهیزات نرم افزاری فکر کنید. پس اگر شما هم یکی از عاشقان شیرینی هستید و تصمیم دارید یک قنادی راه اندازی کنید، با ما همراه باشید تا شما را در این مسیر راهنمایی کرده و صفر تا صد راه اندازی قنادی را توضیح دهیم.

قبل از آشنایی با صفر تا صد راه اندازی قنادی، هدف را تعیین کنید!

قبل از اینکه با صفر تا صد راه اندازی قنادی آشنا شوید، باید تصمیم بگیرید که چه نوع قنادی را می خواهید راه اندازی کنید. قنادی های کارگاهی اصولا به پخت انواع شیرینی و کیک پرداخته ولی آنها را مستقیم به دست مشتری نمی دهند. در این نوع، شیرینی ها توسط مغازه های قنادی یا سوپرمارکت ها خریداری شده و توزیع می شوند. نوع دیگر قنادی، قنادی فروشگاهی بوده که مشتری به صورت مستقیم به این فروشگاه ها مراجعه نموده و با دیدن اجناس متنوع، شیرینی یا کیک مدنظر خود را خریداری می کند.

شما به عنوان یک سرمایه گذار باید هدف خود را تعیین کنید؛ چرا که نوع قنادی می تواند تاثیر مستقیمی در انتخاب مواردی مثل لوکیشن داشته باشد. به عبارت دیگر، اگر قرار است کارگاه قنادی راه اندازی کنید، می توانید حتی در حاشیه شهر و محل های کم رفت و آمد نیز کارگاه بزنید. این در حالی است که برای راه اندازی قنادی به صورت فروشگاه، بهتر است لوکیشن های پر تردد را انتخاب نموده تا بتوانید مشتریان زیادی را به خود جذب کنید. به غیر از این، باید قنادی شما در مکانی باشد که مشتریان از نظر جای پارک مشکلی نداشته باشند و بتوانند با خیالی آسوده به خرید از قنادی شما بپردازند.

راه اندازی قنادی

سرمایه لازم برای راه اندازی قنادی

خوشبختانه در ایران، به دلیل تعدد جشن ها و مراسمات، راه اندازی قنادی یک کسب و کار پرسود است. همین که اعضای یک خانواده به مناسبت های مختلف از قبیل تولد هر یک از اعضا، سالگرد ازدواج و غیره دور هم جمع شده و شادی خود را با خرید کیک و شیرینی جشن می گیرند، نشان می دهد که راه اندازی یک قنادی می تواند شما را پولدار کند! البته باید توجه داشت که شرط رسیدن به این هدف، درست قدم برداشتن در مسیر و یادگیری صفر تا صد راه اندازی قنادی است. بودجه ای که برای راه اندازی یک قنادی لازم دارید، به معیارهای مختلفی بستگی دارد. لوکیشن مغازه یا کارگاه، تعداد افرادی که قرار است مشغول به کار شوند، نوع تجهیزات و مقدار مواد اولیه برای شروع کار از جمله مواردی هستند که باید برای تعیین بودجه در نظر گرفت. حتی اگر قرار است مغازه ای را خریداری کنید، باید سرمایه بیشتری را نسبت به اجاره مغازه در نظر بگیرید.

در بحث صفر تا صد راه اندازی قنادی، به جز مواردی که ذکر شد، باید هزینه ای را نیز برای اخذ مجوزهای لازم در نظر بگیرید. همچنین، طراحی دکوراسیون مغازه نیز هزینه ای جداگانه داشته که با توجه به متراژ مغازه و نوع دکوراسیون مورد نظر، متفاوت خواهد بود. علاوه بر این، باید برای تبلیغات، تجهیزات ایمنی از قبیل دوربین مداربسته، سیستم تهویه مطبوع و وسایل گرمایشی و سرمایشی مناسب نیز هزینه ای در نظر گرفت.

تجهیزات لازم برای راه اندازی قنادی

یکی از مواردی که در صفر تا صد راه اندازی قنادی باید به آن توجه ویژه داشت، انتخاب تجهیزات مناسب و استاندارد است. نکته ای که حائز اهمیت است این می باشد که انتخاب تجهیزات استاندارد می تواند تاثیر چشمگیری بر کیفیت محصولات و در نتیجه جلب مشتری داشته باشد. پس بهتر است تجهیزات را با دقت خریداری کنید. نکته بعدی توجه به مقدار محصولاتی است که می خواهید تولید کنید. مسلما برای تولید حجم بالا باید تجهیزاتی برای تناژ بالا تهیه کنید. مثلا انتخاب فر، یخچال صنعتی، دستگاه چانه زن، دستگاه همزن برقی صنعتی و میز کار به حجم خمیری که قرار است روزانه تولید شود، بستگی دارد.

همچنین، خرید انواع ظروف و قالب کیک و شیرینی، یخچال بستنی، ویترین مناسب برای بستنی و شیرینی، قیف های متنوع در ابعاد مختلف و انواع همزن برای راه اندازی قنادی الزامی است. اگر در زمینه خرید تجهیزات قنادی تخصص ندارید بهتر است با کمی تحقیق یا مشورت با قنادان زبده به سراغ خرید بروید.

تجهیزات نرم افزاری موردنیاز

در صفر تا صد راه اندازی قنادی، پس از انتخاب لوکیشن، خرید تجهیزات، مجهز کردن مکان، دریافت پروانه کسب از اتحادیه صنف قنادان، طراحی دکوراسیون و شروع کسب و کار باید به سراغ تجهیزات نرم افزاری و امور مربوط به صندوق بروید. با داشتن یک نرم افزار فروشگاهی معتبر می توانید با خیال راحت اجناس خود را به مشتریان بفروشید و از اشتباه شدن حساب ها واهمه نداشته باشید. نرم افزار فروشگاهی رایما، گزینه ای مطمئن برای بررسی امور فروشگاهی شما می باشد. در این حالت، در انتهای هر دوره ی کاری می توانید از سود و زیان خود مطلع شده و روی نقاط ضعف فروش خود کار کنید.

البته استفاده از نرم افزارهای فروشگاهی تنها منحصر به قنادی نبوده و حتی اگر قصد راه اندازی کافی شاپ را دارید نیز، می توانید از این نرم افزارها استفاده کنید. شما با آگاهی از صفر تا صد راه اندازی کافی شاپ می توانید کافی شاپی دنج را راه انداخته و از نرم افزار کافی شاپ برای بررسی حساب ها استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *