برای اینکه فروشگاه به سود دهی مناسبی برسد و بتوان آن را توسعه داد باید به صورت اصولی مدیریت شود. مدیریت صحیح نیازمند دانش تخصصی در زمینههای مختلف است و باید روحیه لازم را در مواجه با شرایط مختلف داشته باشید. با این حال برخی عوامل را میتوانید بهبود بخشید و یا اینکه اصلاح کنید، اما واقعیت امر این است که تعداد معدودی از این عوامل از کنترل شما خارج هستند. ما در این مقاله از وبسایت رایما سافت قصد داریم به روشهای اصولی مدیریت فروشگاه بپردازیم تا بتوانیم روشهای موثر در مدیریت فروشگاه را در اختیار شما قرار دهیم.
مهمترین نکات در مدیریت یک فروشگاه
هر مدیری وظیفه دارد که با تیم خود ارتباط کامل برقرار کرده و برنامه کاری منظمی داشته باشد. از سوی دیگر به طور مرتب با تامین کنندگان کالا در ارتباط بوده و به شکایات مشتریان رسیدگی کند. چنین رویکردی میتواند میزان بهرهوری فروشگاه را به میزان قابل توجهی افزایش دهد و باید توجه داشت که نرم افزارهای حسابداری فروشگاهی مانند نرم افزار حسابداری پوشاک رایما میتواند تاثیر خوبی در مدیریت فروشگاه داشته باشد. در زیر به مهمترین نکات مدیریت فروشگاه که برای توسعه بیشتر کسب و کارتان بهتر است مد نظر داشته باشید اشاره شده است:
برای شروع کار یک تیم قوی ایجاد کنید
اگر نیروی کاری قدرتمندی در اختیار دارید از آنها محافظت کنید، زیرا از دست دادن چنین نیرویی پر هزینه خواهد بود. براساس تحقیقات صورت گرفته هزینه خروج هر نیروی کار با تجربه، به طور میانگین بین 6 الی 9 ماه حقوق همان کارمند هزینه در بر خواهد داشت.
اگر قصد دارید تیم تشکیل دهید در هنگام انتخاب اعضای تیم دقت لازم را به کار ببرید. در هنگام استخدام آموزشهای لازم را ارائه داده و مهارتهای آنها را مورد ارزیابی دقیق قرار دهید.
موجودی کالاها را به طور مرتب چک کنید
به طور مرتب میزان موجودی کالا و یا محصول خود را چک کنید تا از وجود تعداد کافی آنها مطمئن شوید. در این بین برخی از نرمافزارهای فروشگاهی کاربرد وسیعی دارند و میتوانند به صورت آنی اطلاعات دقیقی از موجودی انبار و یا قفسه در اختیار فروشنده قرار دهند.
برنامهریزی کنید
منظور ما از برنامهریزی این است که اهداف خود را برای کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کنید. در این برنامهریزی باید همراهی کارکنانتان را مدنظر قرار دهید و به پیشنهادات آنها گوش فرا دهید.
برای پیشبرد این برنامهریزی لازم است که گزارش مرتبی توسط کارمندان فروش به صورت هفتگی ثبت و در اختیار مدیران قرار گیرد. این گزارش میتواند در برنامهریزی و توسعه کسب و کار کمک شایانی ارائه کند.
فروشگاه را همیشه مرتب و منظم نگهدارید
اکثر مشتریان به نظافت فروشگاه اهمیت میدهند و در صورت آشفتگی یا آلودگی محیط فروشگاه از خرید مجدد از آن اجتناب میورزند.
علاوه بر آن بر زیبایی و دکوراسیون فروشگاه اهمیت زیادی دهید و آن دسته از کالاهایی که جنبه تزئینی دارد با کالاهایی که برای فروش گذاشته شدهاند جدا نگهداری شود. همچنین یک روتین مناسب برای نظافت فروشگاه در نظر بگیرید و از کارمندان خود بخواهید که با لباس و ظاهری آراسته در محیط کار حاضر شوند.
به درستی مدیریت کنید
شاید شما هم با این جمله گاندی موافق باشید که میگوید”همان تغییری باش که میخواهی در دنیا ببینی”. تمامی رفتارهای شما تاثیر مستقیمی در رشد و توسعه کسب و کار شما دارد. شما باید بر نیروی کار خود ارزشگذاری کنید تا آنها نیز در قبال آن مسرانه برای توسعه کسب و کار تلاش کنند.
یک مدیر موفق کسی است که همراه خوبی برای کارمندانش باشد. ایدهها، پیشنهادات و نقدهای آنها را مورد توجه قرار دهید. همچنین آموزشهای لازم را برای توسعه و رشد در نظر داشته باشید.
بازاریابی را یکی از اولویتهای اصلی خود قرار دهید
یک مدیر موفق کسی است که در زمینه فروش مهارت لازم را داشته باشد. جنبههای متعددی در زمینه بازاریابی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.
آیندهنگر باشید
به طور حتم فرصتهای زیادی پیش روی شما قرار خواهد گرفت باید از آنها به بهترین نحو ممکن استفاده کنید. سعی کنید با شرکتهای بزرگتری در ارتباط باشید و بتوانید از تجربیات آنها برای توسعه کسب و کار خود استفاده کنید.
در حال حاضر رقابت سنگینی در بازار وجود دارد اگر مدیریت صحیحی داشته باشید و چالشهای پیشرو را به خوبی مدیریت کنید به طور حتم میتوانید فروشگاه خود را توسعه دهید.
امور مالی را مدیریت کنید
به طور مرتب وضعیت فروش و تامین کالاهایی که فروشگاه نیاز دارد را بررسی کنید. آن دسته از کالاهایی که پر فروش هستند را در اولویت تامین قرار دهید. برای اینکار نرمافزار فروشگاهی میتواند در دقت عمل شما تاثیر بسزایی داشته باشد.
نرم افزار فروشگاهی رایما تمام آن چیزی که برای مدیریت لازم دارید
برای مدیریت یک فروشگاه شما باید نگرشی همه جانبه داشته باشید همه جوانب را در نظر بگیرید و از روشی استفاده کنید که بتواند همه ابعاد کسب و کار شما را تحت پوشش قرار دهد. نرم افزارهای مدیریت کسب و کار امروزه با توجه به قابلیتهای مدیریتی فراگیر بسیار مورد اقبال صاحبان مشاغل فروشگاهی قرار گرفتهاند.
نرم افزار رستورانی رایما در این میان از جمله نرم افزارهای مدیریتی است که با توجه به طراحی به روز و مطابق با اصول مدیریتی مدرن تجربه عملکردی موفقی داشته است. این نرم افزار با ارائه بیشترین امکانات با قیمتی مناسب زمینه بهبود کیفیت مدیریت بسیاری از کسب و کارهای فروشگاهی را در پی داشته است.
نرم افزار فروشگاهی رایگان رایما با فراهم آوردن امکان کنترل فرایندهای خرید و فروش، کنترل موجودی کالا و ارائه گزارشهای مدیریتی، نقش قابل توجهی در تسریع و تسهیل ارائه خدمات به مشتریان داشته و سطح مدیریت شما را ارتقا میدهد.