در سال های اخیر، مشکلات اقتصادی باعث شده تا بسیاری از افراد به فکر راه اندازی یک کسب و کار پرسود باشند. راه اندازی عمده فروشی یکی از راه هایی است که از طریق آن می توان به حاشیه سود بالایی دست پیدا کرد. عمده فروشی از هر نوعی که باشد، چه در زمینه البسه و پوشاک و چه در زمینه مواد غذایی و شوینده، می تواند در مدت زمان کوتاهی بسیار پررونق شود. البته باید گفته شود که راه اندازی عمده فروشی نیاز به تخصص و دانش داشته و در صورتی که قدم های خود را محکم و حساب شده برندارید، ممکن است به جای سود، ضرری هنگفت را متحمل شوید.

شما می توانید از طریق راه اندازی عمده فروشی با مشتریان زیادی در تعامل بوده و نیازهای خاص بازار را به صورت قابل توجهی تامین نمایید. در نتیجه، تعداد مشتریان از طریق تعامل بیشتر شده و فروش شما افزایش خواهد یافت. اگر می خواهید یک عمده فروشی راه اندازی کنید، با ما در ادامه همراه شوید تا شما را با تکنیک های اصلی در این مسیر آشنا کنیم.

برای راه اندازی عمده فروشی، نیاز بازار را بشناسید!

اولین قدم در مسیر راه اندازی عمده فروشی، شناخت نیازهای بازار و مشتریان است. تحقیق بازار می تواند به شما یک تصویر کامل از نیازهای مشتریان ارائه دهد. با درک عمیق نیازهای مشتریان، می توانید یک عمده فروشی پرسود راه اندازی کنید. مثلا اگر فکر می کنید شهر یا منطقه ای که در آن ساکن هستید از نظر پوشاکِ به روز و مدرن اشباع نشده، می توانید عمده فروشی پوشاک راه اندازی کنید. در همین مقوله‌ی پوشاک نیز با تحقیق می توان تصمیم گرفت که عمده فروشی قرار است در زمینه ی پوشاک بچگانه فعالیت کند یا بزرگسال.

شما با شناخت نیازهای بازار می توانید اجناس ترند و جدید را به بازار تزریق کرده و مشتریان بالقوه ی زیادی را به خود جلب کنید. به طور مثال، ممکن است در مسیر راه اندازی عمده فروشی به این نتیجه برسید که نیاز بازار به مواد بهداشتی و شوینده بیشتر از هر مورد دیگری است. در این شرایط باید بتوانید محصولاتی را در فروشگاه خود عرضه کنید که هم جدید بوده و هم پاسخگوی نیاز مشتریان است.

انتخاب مکان و نام مناسب برای عمده فروشی

پس از اینکه تصمیم گرفتید در عمده فروشی خود چه نوع محصولاتی را به مشتری ارائه دهید، باید مکان عمده فروشی خود را تعیین کنید. در انتخاب مکان برای راه اندازی عمده فروشی باید عوامل زیادی را در نظر گرفت. برخی افراد در شروع کار با محدودیت بودجه همراه بوده و از اینرو، نمی توانند در هر منطقه ای برای راه اندازی عمده فروشی خود مانور دهند. در این شرایط، انتخاب مناطقی در حاشیه شهر با اجاره پایین تر، گزینه مناسبی می باشد. در مقابل، برخی افراد از نظر بودجه محدودیتی نداشته و نقاطی که پر تردد بوده و نزدیک به مرکز شهر هستند را برای راه اندازی فروشگاه خود انتخاب می کنند.

البته انتخاب مکانی در نزدیکیِ سایر عمده فروشی ها نیز می تواند بر روند فروش شما تاثیر بگذارد. اگرچه در این مکان ها رقابت با سایر فروشگاه ها از نظر قیمت و کیفیت بالا است، ولی مشتری به صورت خودکار برای خرید به این مکان ها مراجعه کرده و از فروشگاه شما نیز دیدن می کند.

بعد از انتخاب مکان، نوبت به انتخاب نام فروشگاه عمده فروشی می رسد. انخاب نام کاملا سلیقه ای بوده و برخی از نام خانوادگی خود، نام فرزندانشان یا نام یکی از معروف ترین برندها برای فروشگاه خود استفاده می کنند. نام فروشگاه باید به گونه ای انتخاب شود که هم متناسب با نوع عمده فروشی بوده و هم بتواند نظر مشتریان را به خود جلب کند. مثلا انتخاب نام “شیک پوش” برای عمده فروشی پوشاک می تواند مناسب باشد. گاهی انتخاب نام هایی که به مشتری حس نوستالژیک را القا می کند نیز، می تواند او را به بازدید از فروشگاه شما تشویق کند. مثلا محال است عمده فروشی اسباب بازی با نام ” زی زی گولو” بازدیدکننده نداشته باشد!

راه اندازی عمده فروشی

دریافت مجوزهای لازم

برای راه اندازی عمده فروشی نیز، مانند هر کسب و کار دیگری باید مجوزهای لازم را دریافت کرد. با ثبت نام در سایت ملی مجوزهای کشوری، باید درخواست دریافت پروانه کسب را ثبت نموده و منتظر تایید باشید. سپس، با انتخاب زمینه شغلی خود در سایت اصناف، مدارک مورد نظر را بارگذاری کرده و منتظر احراز اطلاعات باشید. پس از این مراحل، کارشناسی برای بازدید از محل راه اندازی عمده فروشی حاضر شده و استانداردهای لازم را تایید می کند. پس از تاییدیه های لازم، شما می توانید با پرداخت حق عضویت، پروانه کسب خود را دریافت کنید.

به دنبال فروشنده باشید!

پس از گذراندن تمام مراحلی که ذکر شد و راه اندازی عمده فروشی، باید به دنبال فروشندگانی منظم و ماهر باشید. فروشنده باید بتواند نیازهای مشتری را شناخته و محصولاتی را که به نیازهای وی مرتبط هستند، معرفی کند. رعایت ادب و احترام در برخورد با مشتری نیز از دیگر ویژگی های یک فروشنده ی خوب است.

حساب و کتاب های خود را به نرم افزارهای فروشگاهی بسپارید!

برای موفقیت در هر کسب و کاری، محاسبه دخل و خرج بسیار اهمیت دارد. با توجه به اینکه هزینه راه اندازی عمده فروشی در شروع کار نسبتا بالاست، در صورتی که محاسبات شما به درستی صورت نگیرد، ممکن است متحمل ضرر شده و مجبور به جمع کردن کسب و کار خود شوید. به همین دلیل، استفاده از نرم افزار فروشگاهی رایما، گزینه ایده‌آلی برای فرار از خسارت های جبران ناپذیر است. به کمک این برنامه حسابداری حرفه ای می توانید حساب های دوره ای خود را بررسی کنید. به این ترتیب می توانید به راحتی بفهمید که فروش شما از کدام محصول بیشترین سود را داشته یا اینکه نیاز بازار به کدام محصول بیشتر از همه بوده است. نه تنها در عمده فروشی، بلکه در راه اندازی سوپرمارکت نیز می توانید از این نرم افزارها برای رونق کسب و کار خود بهره ببرید. با بهترین نرم افزار سوپرمارکت می توانید سود خوبی از فروش محصولات به جیب بزنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *